ZGportal Zagreb – redizajniran u novom ruhu, još informativniji, zanimljiviji i zagrebačkiji – PROMO

Zanimljivo je kako se zagrebački portali “pale” i “gase”, ali malo ih je ostalo toliko dugo “živo” kao što je to ZGportal Zagreb. Na tom zagrebačkom informativnom portalu ćete pronaći pregršt aktualnih informacija iz života Grada Zagreba, ali i njegove bliže i dalje okolice. Uz razna događanja, evente, koncerte i informacije o konferencijama i izložbama tu su i bogate servisne informacije, gradske vijesti, sportska događanja i drugi korisni sadržaji.

Osim što je informativan, portal je prepun i zabavnih sadržaja, a niti oni koji prate zagrebačke sportske klubove neće ostati uskraćeni za kvalitetan i ažuran sadržaj. Sve ono najvažnije što se događa u Zagrebu tako možete pronaći na jednom mjestu. ZGportal će svakim danom biti sve bogatiji informacijama i korisnim sadržajima, tako da itekako vrijedi svakodnevno posjećivati ZGportal Zagreb.

Nećemo vam više govoriti o portalu, sami provjerite zašto Zagrepčani, ali i svi koji vole Zagreb, vole i u velikom broju čitaju ZGportal, jedan od najdugovječnijih zagrebačkih portala.

Za više informacija, posjetite Zgportal Zagreb na mrežnoj adresi wwwzgportal.com, a pratite ga i na društveni mrežama Facebook (www.facebook.com/ZGportal), Twitter (www.twitter.com/ZGportal) i Instagram (www.instagram.com/ZGportal/).